ریمل ۱*۵ MTC

2,100,000 تومان

در انبار موجود نمی باشد

دسته: برچسب:

توضیحات

مشخصات کلی محصول:

محصولی که مشاهده می کنید ریمل  ۱*۵ حجم دهنده و بلند کننده برند MTC با حجم ۷میلی لیتر است.ریمل،وسیله‌ای آرایشی برای تیره کردن،حجیم یا بلند کردن مژه‌ها است و به عنوان اصلی ترین نوع آرایش چشم محسوب می شود.بنابراین هر فرد قبل از خرید آن باید نوع چشم و مژه خود را بشناسد تا تاثیر آن را روی مژه ی خود ببیند.ریمل ۱*۵ MTC حاوی ویتامین E،پروتئین های گیاهی،روغن نارگیل،جوجوبا و کرچک است که به رشد و پرحجم شدن و تغذیه مژه ها کمک می کند. باعث بهبود بافت، قدرت و استحکام آن ها می شود و با برس مخصوص خود بدون ایجاد چسبندگی و تجمع مایع ریمل بر روی مژه ها حجمی فوق العاده به مژه ها می دهد و باعث می شود مژه های شما بلندتر و حجیم تر به نظر برسد.

این محصول با فرمول جادویی خود در مقابل آب مقاوم می باشد که آن را برای استفاده در شب های طولانی مناسب می سازد.در مقابل می توان آن را به راحتی و با استفاده از تونیک پاک کننده از مژه ها پاک کرد.

مزایای ریمل ۱*۵ MTC:

-حاوی ویتامین E و پروتئین های گیاهی جهت تغذیه و تقویت مژه ها

-حاوی روغن نارگیل،جوجوبا و کرچک

-حجم دهنده مژه ها

-بلند کننده مژه ها

-مناسب برای استفاده طولانی مدت

-مقاوم در برابر آب

-شستشوی راحت

طریقه مصرف ریمل:

نگاه خود را به پایین انداخته و مژه ها را از ریشه تا نوک و به سمت خارج ریمل بزنید.در صورت دلخواه این کار را دو یا سه بار تکرار نمایید تا مژه هایتان پرتر،ضخیم تر و بلند تر دیده شود.

ویتامین E:

ویتامین E یکی از ویتامین‌های ضروری بدن است که خواص آنتی‌اکسیدانی دارد که به کاهش آسیب های سلولی کمک می کند.این ویتامین در اجرای عملکرد مناسب بسیاری از اندام‌های بدن نقش مهمی را ایفا می‌کند.ویتامین E یک ویتامین محلول در چربی است که به طور طبیعی در روغن های گیاهی و سبزیجات برگ سبز تیره،گوجه فرنگی،انبه،تخم مرغ،جگر،انواع مغزها و … یافت می شود.روغن های گیاهی ای مثل:گلرنگ،آفتابگردان،ذرت،سویا و جوانه گندم از منابع خوب ویتامین E  به شمار می آیند.ویتامین E تاثیراتی فوق العاده ای بر روی مژه ها دارد که به رشد و پر حجم شدن مژه ها کمک می کند،از ریزش مژه ها جلوگیری کرده و باعث رشد مژه ها می شود.این ویتامین باعث بهبود بافت و قدرت مژ ه ها می شود.

روغن جوجوبا:

جوجوبا در حقیقت دانه‌هایی مانند بادام زمینی است که در گذشته در محلی میان مکزیک و آمریکا رشد می‌کرده که محققان کشورمان موفق به تکثیر و تهیه این روغن در کشور عزیزمان ایران شده اند.

بد نیست بدانید که این روغن با غلظت زیاد است که مانند چربی پوست انسان است و خاصیت جذب سریع نیز دارد و در تهیه بسیاری از محصولات آرایشی مورد استفاده قرار می‌گیرد.آمریکایی های بومی چندین قرن است که از روغن جوجوبا برای درمان مشکلات پوستی نظیر بریدگی ها،سوختگی،آفتاب سوختگی،بادسوختگی،زخم و کبودی استفاده می کنند.استفاده از روغن جوجوبا برای مبارزه با خشکی پوست،شیوع بیماری آکنه،چین و چروک و دیگر علائم پوستی مفید است.

این روغن خاصیت ضدمیکروبی دارد،با انواع عفونت های پوستی مقابله می کند و از پوست در برابر آلودگی های محیطی محافظت می کند.هم چنین یک درمان کننده بسیار عالی برای تنظیم تعادل PH پوست است.این روغن تاثیر فوق العاده ای در زمینه پوست و مو از جمله:ضد چین و چروک و سرشار از ویتامین‌های A,B,E و مواد معدنی مانند سلنیوم،مرطوب کننده و نرم کننده پوست و مو،شفافیت پوست و مو،جلوگیری از ریزش مو به دلیل دارا بودن مواد معدنی و ویتامین‌ها ی  B,E،مفید در ضخیم و پرپشت شدن موی سر مژه و ابرو،برطرف کننده خشکی و ترک لب،مفید برای پوست‌های مستعد آکنه می‌باشد.

روغن کرچک:

کرچک یکی دیگر از گیاهان دارویی با سابقه ای بیش از۴۰۰۰ سال است که این خود گواه ویژگی های خاص این گیاه است. این گیاه با سابقه کهن حاوی دانه های روغنی است که هنگام تهیه روغن،۶۰ تا ۷۰ درصد آن را تشکیل می دهند.روغن تهیه شده از دانه ها اشباع نشده بوده و دارای خواص درمانی و زیبایی بی نظیری است که از این خواص درمانی باید به مواردی از جمله:تقویت مژه و ابرو،از بین برنده موخوره،تقویت و رشد مو،چین و چروک پوست،از بین برنده خشکی و ترک دست و پا و مسکن درد مفاصل اشاره کرد .

روغن نارگیل:

روغن نارگیل یکی از روغن های طبیعی و اشباع است که از گوشت داخل میوه نارگیل تهیه می شود و یکی از نشانه های بارز آن مایع بودن روغن در دمای معمولی و جامد شدن در دمای پایین است.این روغن که یکی از نام آشنا ترین روغن ها در میان مردم جهان است، دارای کاربردهای بیشماری در زمینه تهیه مواد آرایشی است که سهم مهمی را در این صنعت به خود اختصاص داده است.بی شک روغن نارگیل یکی از بهترین روغن ها در زمینه رطوبت بخشیدن به پوست و مو و رفع خشکی پوست و مو است که البته با رایحه مطبوع و قدرت نفوذ پذیری بالا و قدرت تقویت پوست و مو جایگاه ویژه ای در میان سایر روغن های طبیعی و گیاهی دارد.

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “ریمل ۱*۵ MTC”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *